Fotmassage i Varberg för dig som vill träna och leva smärtfritt.

Varför fotmassage i Varberg?

Fotmassage är inte bara skönt och avslappnade, blodcirkulationen ökar och det sägs kunna bota obalanser i kroppen med så kallad zonterapi. Fötterna påverkar hela kroppen och med hjälp av massage kan du släppa spänningar, muskelknutor och få mer flexibla fötter.

Gör det ont att få fotmassage?

Om du gått med ont i foten väldigt länge kan en behandling av muskelknutor i fötter vara en obehaglig upplevelse. Jag skräddarsyr självklart min massage efter alla mina kunder för att skapa en så bra upplevelse som möjligt. Att punktmarkera triggerpunkter, bindväv och muskelknutor i fötterna kan mycket spänningar i övriga kroppen släppa också.

Vad ger fotmassagen för effekt?

Fotmassage bidrar oftast till en euforisk känsla efter behandlingen och hjälper till att öka rörlighet, minska smärta och öka blodtillförsel till extremiteterna vilket leder till bättre aktivitet i musklerna.

Hur lång tid tar det tills jag märker någon skillnad?

Vissa upplever skillnad direkt under behandlingen och det varierar från kund till kund. När du gått med smärta i många år kan det ta tid innan systemet återhämtar sig helt. Att underhålla sina fötter har oftast en väldigt positiv effekt på hela kroppen. Det kan också kännas bättre efter 2-3 dagar och målet är naturligtvis att över tid släppa så mycket spänningar som möjligt.

Ska jag göra kompletterande övningar till fotmassagen?

Jag ger alla mina kunder några enklare fot- & balansövningar som kan stärka muskler, senor och leder i dina fötter och kommer hjälpa dig att återhämta dig över tid. En starkare fot, ett starkare sinne!

Pris för Fotmassage i Varberg

45 min Fotmassage – 649:- ink moms
Vi går igenom båda dina fötter samt vader för att förbättra rörligheten och släppa på ömma punkter. Mycket stress i form av muskelknutar och sammandragningar samlar sig i fötterna och en fotmassage kan hjälpa dig bli mer balanserad.

Hitta hit

Massage & Massör i Varberg
Idrottsmassören
C/O Norcross
Norrgatan 16
432 41 Varberg

Recensioner

I över 10 år har jag varje morgon vaknat med värk i ländryggen. Med hjälp av Fredriks behandlingar har jag blivit av med smärtan.

Henrik RouttinenPadeltränare & egen företagare

Läkarens bedömning var att jag under 6 månader inte skulle kunna gå på foten på grund av hälsporre. Efter Fredriks behandling och kontinuerlig stretch kan jag nu röra mig obehindrat.

Andreas FriskVD på Secor samt padel- & tennisspelare

Vill du komma i kontakt med mig? Tveka inte att höra av dig.

Varje bokning är ett tillfälle för lindrad stress och en bättre vardag.