Massagestudio i Eskilstuna för dig som vill träna och leva smärtfritt.

Massagestudion, ett stenkast från Eskilstunas tågstation, Drottninggatan 13 – Ett nära samarbete med Fotexperterna.se, en del av Ortosia.

I ett nära samarbete med fotexperten Rickard Granander och laserterapeuten Håkan Lundell kan vi tillsammans erbjuda ett brett utbud av tjänster. Allt för att lindra kroppsliga smärtor i vardagen för våra kunder.

Pris för massage och behandlingar

I samarbete med Nova Training Center betalar alla Nova-medlemmar ett reducerat pris på 575:- per behandling. Välj Nova-massage på boka direkt!

45 min Idrotts- och sportmassage – 645:- ink. moms
Vill du få hjälp med mer idrotts/sport–specifika problemtillstånd? Många som kommer till idrottsmassören har axlar som är stela, de kan inte lyfta armen eller har andra smärttillstånd som påverkar deras utövning av deras specifika sport. Vårt mål med behandlingen är att över tid släppa på spänningar så att du kan få optimal utväxling av din träning.

45 min Svensk klassisk massage – 645:- ink. moms
Vi utgår oftast med en massage på ryggen för att sedan bearbeta det område du känner är mer spänt en vanligt. Är det något specifikt du vill få masserat under behandlingen så skräddarsyr vi självklart massagen efter dina behov.

45 min Fotmassage – 645:- ink moms
Vi går igenom båda dina fötter samt vader för att förbättra rörligheten och släppa på ömma punkter. Mycket stress i form av muskelknutar och sammandragningar samlar sig i fötterna och en fotmassage kan hjälpa dig bli mer balanserad.

45 min Nack & huvudmassage – 645:- ink. moms
Är du stressad eller har ont i huvudet? Många spänningar sätter sig just precis här, huvudet känns tungt och axlar drar uppåt. När du släpper spänningarna i huvudet så känns oftast tankarna lättare och vardagen mer rofylld. En upplevelse för lättnad, förbättrad cirkulation och en skönare vardag.

Företagsmassage – Pris enl. överenskommelse.
Vill du att dina anställda ska må och prestera bättre? Vi skräddarsyr ett massagepaket som passar dina anställda.

Klippkort – Köp 3 eller fler och få 10% på alla behandlingar gäller ej för redan rabatterade priser.

Presentkort – Vill du köpa ett presentkort för morsdag, farsdag eller något annat firande? Kontakta mig.

Hitta hit

Idrottsmassören i Eskilstuna,
C/O Fotexperterna / Ortosia AB
Drottninggatan 13,
632 20 Eskilstuna

Recensioner

I över 10 år har jag varje morgon vaknat med värk i ländryggen. Med hjälp av Fredriks behandlingar har jag blivit av med smärtan.

Henrik RouttinenPadeltränare & egen företagare

Läkarens bedömning var att jag under 6 månader inte skulle kunna gå på foten på grund av hälsporre. Efter Fredriks behandling och kontinuerlig stretch kan jag nu röra mig obehindrat.

Andreas FriskVD på Secor samt padel- & tennisspelare

Vill du komma i kontakt med mig? Tveka inte att höra av dig.

Varje bokning är ett tillfälle för lindrad stress och en bättre vardag.