Skip to main content

Om mig

Fredrik Hedenström, massageterapeut, PT och blivande osteopat.

Mottagningen drivs och ägs av mig Fredrik Hedenström, en aktiv 36-årig norrlänning som älskar att träna, resa, laga mat, umgås, spela schack, basta varmt och bada kallt. Varbergare sedan maj 2022 för kärleken, osteopat-utbildningen, klimatet och det vackra kattegatt.

Min filosofi är att samarbetet mellan terapeut och person skapar de bästa tänkbara resultaten. Om vi har ont, behöver vi förändring. Rätt behandling ger kroppen möjlighet att återhämta sig ordentligt.

Studera till osteopat?
För tillfället studerar jag heltid till osteopat på ECOM (European College of Osteopathic Medicine). En 5-årig svensk-europeisk master-utbildning som ger mig möjligheten att förkovra mig i kroppens vidunderliga och fantastiska värld.

Fredrik Hedenström - Osteopat, PT, Massageterapeut
Fredrik Hedenström - Massageterapeut, Osteopat, PT i Varberg

Vill du veta mer?